Home Boss Babe Biz Podcast | De voordelen van een niche en hoe je dit topic op de goede manier aanpakt

Podcast | De voordelen van een niche en hoe je dit topic op de goede manier aanpakt

26 juli 2017

De meeste mensen kennen het begrip niche wel. En als ondernemer (en blogger) is het belangrijk dat, naast dat je het ook kent, hier wat mee gaat doen. Maar waar begin je? Hoe vind je jouw niche? In mijn nieuwe podcast vertel ik meer over het begrip niche. Zo ga ik in op de blauwe en rode oceaan (huh?), praat ik over Elon Musk (ja die van Tesla) en vertel ik hoe jij jouw niche kunt bepalen. Zin in? Ik in ieder geval wel. Luister je mee? 

De podcast

Abonneer je hier met Itunes Abonneer je hier met Soundcloud

Wat zijn jouw gedachten over het onderwerp niche? En heb jij hem al ontdekt? 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Ayla 26 juli 2017 at 09:32

Leuk dat je deze podcasts maakt! Ik struggle op dit moment onwijs met de niche van mijn blog. Merk aan mezelf dat ik meer een bepaalde hoek in wil duiken, maar de onderwerpen die ik dan zou laten vallen blijf ik ook gewoon zo leuk vinden! Nu aan het werk, maar ik ga vanavond jouw podcast luisteren. Ben heel benieuwd naar jouw visie!

Reply
Danielle 26 juli 2017 at 09:55

Leuk, ben nu even aan het wachten op een afspraak dus ga gelijk even luisteren! Met mijn blog kies ik (bewust) zoals jij weet geen niche, maar voor mijn business wil ik dat wel steeds meer doen. Dus ben benieuwd naar jouw visie :)!

Reply

Laat een reactie achter