Home Persoonlijk De weg naar #16 | vreugde en plezier afgewisseld met verdriet

De weg naar #16 | vreugde en plezier afgewisseld met verdriet

15 mei 2017

Wieeeehoooo! Vorige week vloog echt voorbij! Met leuke afspraken en veel (nieuwe) opdrachten. En natuurlijk hielp het zonnetje – dat aan het einde van de week ging schijnen – ook om de week extra mooi te maken. Toch was het niet allemaal zonnestraaltjes en unicorns. Met de komst van Moederdag en de verjaardag van mijn moeder in zicht, was het even slikken. Een week waarin veel plezier en verdriet dus samen hand in hand gingen. 

Ik begon de week goed door een rondje van 7 km hard te lopen. Echt heel fijn om zo je dag te starten! Toen ik thuiskwam, brak de zon helemaal door waardoor ik besloot de deuren voor de poesjes open te gooien. Sinds een paar weken mogen ze in de tuin spelen en daar zijn ze helemaal blij mee. Zij blij, ik blij haha!

Aan het einde van de ochtend had ik nog een Skype-gesprek met één van mijn opdrachtgevers en de rest van de middag werkte ik eigenlijk een aantal opdrachten weg. Heerlijk zo’n productieve dag hoor!

Dinsdag had ik in de ochtend weer een Skype-gesprek met één van mijn opdrachtgevers. Ik kreeg daarbij een complimentje dat het heel goed ging en dat ze mega tevreden over mij was. Dat is natuurlijk altijd fijn meegenomen. Ik besloot deze dag om lekker buiten de deur te werken om op die manier nieuwe inspiratie op te doen. Eigenlijk gebeurde er deze dag helemaal niet heel veel boeiends, behalve dat ik dus keihard heb gewerkt haha.

Vorig jaar hebben mijn vriend en ik helemaal geen tijd aan onze tuin besteed (toen we net in het huis kwamen wonen). Onze tuin is daardoor een beetje kaal (afgezien van twee of drie planten) en daar moest dit jaar natuurlijk verandering in komen. In de avond besloten mijn vriend en ik dan ook naar het tuincentrum te gaan. En guess what? We zijn helemaal geslaagd. We hebben zelfs geraniums gekocht. Ja, dat wordt nog weleens wat met onze tuin. Tot zover dus het tuinavontuur.

Woensdag was een enorme hectische dag. En dat was volledig mijn eigen schuld! Ik wilde namelijk sporten, stofzuigen, nog een opdracht afmaken en dat allemaal voordat ik met Maaike zou afspreken. Ik liep dus echt letterlijk van hot naar her te rennen om alles af te krijgen. Gelukkig viel dit vervelende gevoel van stress helemaal weg toen ik met Maaike het Amsterdamse Bos inliep. En toen het zonnetje zich ook nog eens liet zien, waren wij echt gigantisch blij. Niet alleen omdat de zon gewoon fijn is, maar omdat het ook wel gezellig is als je foto’s gaat schieten. Dat is namelijk wat we gingen doen.

We hebben echt een hele geweldige middag gehad. We hebben ontzettend veel gelachen, gek gedaan (ja, dat kunnen wij heel goed) en gepraat over van alles en nog wat. En ja, daar hoort natuurlijk een happy foto bij. Ik heb nog niet de foto’s van Maaike gekregen, maar zodra ik ze ontvang ga ik ze natuurlijk delen.

Kijk! Hoe mooi is dit? Zon, blauwe lucht, natuur, leuk gezelschap. Kan een mens zich nog meer wensen?

Helaas moest ik wat eerder weg, omdat ik afspraak had bij de dierenarts voor Dora. Ze is weer aan het krabben en ik dacht dat ze misschien een allergie zou hebben. De dierenarts heeft haar een prikje hiervoor gegeven en als ze er over zes weken nog last van heeft, dan moeten we terugkomen voor bloedonderzoek. Wordt vervolgd dus.

Donderdag was echt op alle vlakken en geweldige dag. Ik had deze dag een afspraak met Suzanne voor één van haar opdrachtgevers waar ik mee help. Omdat het zo mooi weer was besloot ik lekker ernaartoe te lopen en van alles om mij heen te genieten. Ik doe dat namelijk nog weleens te weinig. Iets met doelen stellen en alleen maar vooruit willen kijken.

En wat doe je als je samen een afspraak hebt? Heel lekker eten natuurlijk haha! Zowel Suzanne als ik namen een heerlijk broodje en kletste over van alles en nog wat #nevernoteating. Zo fijn als je met fellow girlbosses kunt sparren. I like!

Daarna hadden we samen afspraak met opdrachtgever en moest na de afspraak natuurlijk nog een selfie gemaakt worden.  Suzanne moest hierbij erg bukken omdat ik zo klein ben haha. Dat zorgde voor de meest hilarische foto’s.

In de avond besloot Ajax om ook nog eens te winnen en kon ik natuurlijk mijn geluk niet op. Ik spamde Twitter vol, omdat ik zo immens gelukkig was. Yay! 24 mei gaan we naar Stockholm. Let’s do this!

En na een geweldige dag, volgde een iets mindere dag. De eerste reden was dat iemand mij echt teleurstelde en ik daar best wel van schrok. De hele dag dacht ik: “wat heb ik fout gedaan? Is er iets wat ik anders had kunnen doen? Wat is de beste stap om hierna te nemen?“. Ik kan heel slecht tegen zulke dingen en betrek het vaak op mezelf. Het is namelijk heel makkelijk om de ander de schuld te geven, maar uiteindelijk ben jij degene die over jouw leven en dus ook over de situatie gaat. Naast dit gedoe voelde ik mij ook weer verdrietig om de komst van Moederdag en de naderende verjaardag van mijn moeder. Ik had verwacht dat het wel minder zou worden met de jaren, maar helaas niet. Ik besloot het dus deze dag iets rustiger aan te doen en flink te knufffelen met Jinxie. Gelukkig voelde zij aan dat ik dat nodig had en kwam zij op mijn schoot zitten. Iets wat zij echt nooit doet.

Om mijn gedachten te verzetten maakte ik het editten van mijn video voor mijn YouTube-kanaal Successtof af. Ik vind editten echt heerlijk en het maakt mij echt rustgevend. Even niet meer in het hoofd, maar lekker met je handen bezig zijn: net wat ik nodig had. Heb je trouwens nieuwe interview gezien? DOE DE KLIK!

In de avond ging ik nog lekker met mijn vriend en mijn schoonouders uit eten. Hierdoor maakte het onbegrip en verdriet beetje bij beetje plaats voor mooie dingen. Het leven is niet altijd geweldig, maar daarom is het juist belangrijk om je te focussen op de mooie (die soms ontzettend klein zijn) dingen in het leven. YAY! Daar dus voor.

Deze week

Gigantisch druk! Zo ziet mijn week er deze week uit. Ik heb elke dag een afspraak, ondanks dat ik mezelf had beloofd om dat niet meer te doen. Ook moet ik nog heel veel werk doen en krijg ik deze week te horen of ik een nieuwe – grote – opdracht krijg. Dinsdag is mijn moeder jarig en vieren we dus haar verjaardag. Iets wat ik heel moeilijk vind, maar wel graag wil doen. Het gaat dus een pittige week worden, maar biedt gelukkig genoeg ruimte voor de prachtige dingen in het leven. Dat weet ik zeker en daar ga ik mijn best voor doen. 

Wat doe jij als je niet lekker in je vel zit? Waardoor kun jij weer helemaal in je element komen? 

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

Simone 15 mei 2017 at 09:33

Iemand die je teleurstelt is echt heel vervelend. Ik herken ook echt wat je omschrijft. Maar je hebt gewoon geen grip op andermans leven. Hopelijk voel je je deze week weer beter, na Moederdag. Ga ook even genieten van het weer nu het kan!

Reply
Stella 15 mei 2017 at 09:44

Ik hoop dat je ondanks het verdriet wel een fijne zondag gehad hebt gisteren, waarop je op een fijne manier ook aan je mama hebt kunnen denken <3 Dikke knuffel! En wat gaat het allemaal goed workwise, ik ben echt zo trots als ik dit lees. Je bent echt een voorbeeld voor veel jonge ondernemers denk ik; of voor hen die er misschien stiekem een beetje van dromen, ssst. Ik ben heel benieuwd naar de foto's die jij en Maaike hebben gemaakt! Liefs en succes deze week!

Reply
Ayla 15 mei 2017 at 10:02

Wat vervelend lijkt het me dat zo’n publieke gevierd iets als Moederdag ook nog samen valt met haar verjaardag, extra veel in your face. Sterkte deze dagen <3

Reply
Josianne 15 mei 2017 at 10:25

Dikke knuffel voor jou. Ik kan me niet inbeelden hoe heftig dit soort dagen voor jou zijn, maar ik hoop (en ga ervan uit) dat jij en je familie elkaar hier heel goed in steunen 🙂 (en anders kom ik je wel een extra knuffel geven!)

Reply
Amy 15 mei 2017 at 10:35

Dikke knuffel voor jou lieve Deisy. Ik kan mij helemaal voorstellen dat dagen als gisteren heel moeilijk kunnen zijn. Hopelijk wordt morgen toch een beetje een mooie dag, ook al blijft het moeilijk. Hopelijk krijg je de nieuwe opdracht, dat kan haast niet missen… You rock!

Reply
Bente 15 mei 2017 at 11:20

Kan me voorstellen dat dat lastig blijft. Hopelijk kun je toch een beetje genieten van de viering van je moeders verjaardag!

Reply
Justine 15 mei 2017 at 16:50

Hele dikke knuffel voor jou meis! Ik vind het zo bewonderenswaardig dat je ondanks alles nog zo positief en open blijft. Je bent en blijft een inspiratie voor mij! Wilde ik even zeggen <3

Reply
Benthe 15 mei 2017 at 20:08

Zo fijn, die zonnige foto’s overal! En wat heerlijk dat je opdrachtgever zo blij met je is, dat moet echt een boost geven denk ik 😃. Vervelend van de teleurstelling en ik kan me heel goed voorstellen dat die dagen als moederdag en haar verjaardag even zwaar vallen. Knuff voor jou en veel sterkte 💗!

Reply
Lieke 15 mei 2017 at 21:30

Wat goed dat je het verdriet er laat zijn en je je kan opladen met andere momenten.
Het dagje met Maaike ziet er super gezellig uit.
Sterkte komende week! 🌼

Reply
Maaike 15 mei 2017 at 21:55

Ik vond het ook echt zo gezellig woensdag! Lekker gelachen. 🙂 (Voel me wel een klein beetje schuldig dat ik nog steeds geen foto’s heb gestuurd, haha.)
En knuffel voor de verdrietige dingen. <3 Sterkte morgen, maar maak er ook een mooie dag van!

Reply
Rachel 16 mei 2017 at 21:07

Ah zo leuk zeg, heel goed dat je dit soort momenten deelt

Reply

Laat een reactie achter