Home Persoonlijk De weg naar #17 | Ik leef nog haha!

De weg naar #17 | Ik leef nog haha!

5 juni 2017

Zo. Daar ben ik weer hoor. Ik heb even niets van mij later horen, waarvoor excuses. Enerzijds vanwege drukte en anderzijds vanwege een hele flinke griep (waardoor ik gewoon niets meer kon). Hierdoor werd ik gedwongen om een stap achteruit te doen en even bij te komen van alles waar ik op dit moment mee bezig ben. Gelukkig voel ik mij sinds vandaag – het is zondag als ik dit schrijf – beter en zijn er weer genoeg plannen in de maak. Ik verzamel graag de hoogtepunten voor je van de afgelopen twee weken. 

v.l.n.r.

1 | Mooie foto, verhaal erachter iets minder haha. Ik was namelijk gaan wandelen, maar kreeg daarna mijn auto niet meer aan de praat. Wat bleek? Accu was niet meer goed en moest dus naar de garage. Goed dat het mooi weer was, want dat maakte het wachten op de ANWB gelukkig niet zo erg die dag.

2 & 3 | Vorige week vierden we de verjaardag van mijn moeder. En hoewel zij zich er niets meer van kan herinneren, waren mijn vader en ik toch blij dat we het hebben gedaan. Ze was namelijk wel heel erg blij en bleef maar lachen. En dat jongens, dat is pas waar geluk <3.

4 | Ik werd geïnterviewd door de lieve Sophie voor haar afstudeerscriptie. En daarna moest er natuurlijk gegeten worden #nom.

5 | Dankzij Suzanne was ik uitgenodigd bij het Content Marketing Fast Forward evenement. Ik moest er een verslag van schrijven en mocht in ruil daarvoor de hele dag bij het evenement aanwezig zijn. Het was echt helemaal geweldig en heb zoveel mogen leren en fijne nieuwe contacten gemaakt. Liefde voor werken op deze manier jongens!

6 | Wij hebben rozen in de tuin en dit was de eerste knop die aan het uitkomen was. Zo mooi! Onderhand hebben we een heleboel rozen bloeien hoor. Maar dat een knop verandert in een bloem blijft toch wel magisch moment hoor.

v.l.n.r.

7 | Ik had een fotoshoot voor het magazine vrouw (verschijnt bij Telegraaf). Heel gaaf – en ook een beetje gek – om te doen dit hoor! Je hoort natuurlijk wanneer het uitkomt. Ik was heel lang in de veronderstelling dat het alleen online zou komen (met een mini foto). Guess what? Ik krijg een hele pagina voor mezelf. HELLUP!!!

8 | Nieuwe plant + pot gekocht. Love it!

9 | Sinds begin mei ben ik weer met de Five Minute Journal begonnen. Ik hou het nu alweer meer dan een maand vol en vind het echt heerlijk. Echt een dikke aanrader als jij je wat meer wil focussen op positiviteit en dankbaarheid.

10 | Op deze foto was Dora zes uur verdwenen en was ik daardoor helemaal in de stress. Gelukkig kwamen de buren haar terugbrengen. En daarna? Ging ze in standje liefde waarbij ze maar aangehaald wilde blijven worden. Te lief!

11 | Tijdens de wedstrijd van Ajax – Manchester United was ik in de Melkweg. En wie zag ik daar? Chris Zegers. Dat vroeg dus om een blije eitjes foto in het geweldige licht ;-). Ach: je moet er wat voor overhebben toch?

12 | Vriendlief en ik denken eindelijk onze nieuwe bank te hebben gevonden. Volgende week wordt de knoop doorgehakt, maar stiekem ben ik wel heel erg verliefd op dit exemplaar.

En toen werd ik ziek……

En was ik geveld en kon ik bijna niets meer doen. Leuk hoor als je ondernemer bent (NOT!). Na meer dan een week begin ik mij gelukkig weer beter te voelen en heb ik weer de energie om dingen te kunnen doen. Dat is ook de reden waarom er niets op mijn blog of YouTube-kanaal is verschenen. Gelukkig ga ik het deze week weer allemaal oppakken – inclusief mijn werk als tekstschrijver – en een inhaalslag maken. En oja: ik heb een hele spannende beslissing gemaakt afgelopen week (als je teveel tijd hebt om na te denken haha). Daarover later meer jongens!

Overzicht zoals ik nu heb gedaan bevalt mij trouwens wel. En denk dat ik dit vanaf volgende week dan ook zo vorm ga geven (hoogtepunten benoemen + foto’s). Wat vind jij?

Dit vind je misschien ook leuk

27 reacties

Nicole Orriëns 5 juni 2017 at 11:26

Vervelend dat je zo ziek was. Maar fijn dat je je nu weer beter voelt.

Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder. Fijn dat je haar zo zag genieten op dat moment.

Reply
Deisy
Deisy 6 juni 2017 at 20:45

Dank je wel voor je felicitatie Nicole en was inderdaad prachtig om die glimlach op haar gezicht te zien. Dat doet een mens echt heel veel goed <3 En ben inderdaad ook ontzettend blij dat ik weer beter ben en kan knallen 🙂

Reply
Sophie 5 juni 2017 at 11:39

HOLIMOLI, ik reflecteer zelfs nog op je foto hahaha! Gelukkig hebben mijn armen nu een heel klein beetje kleur. Het was wel heel gezellig én nuttig. Ik moet nog één dagje knallen en dan kan ik het inleveren. Spannend! Wat tof dat je Chris Zegers tegen het lijf liep 🙂 Hopelijk kun je naast de inhaalslag ook nog genieten van het zonnetje!

Reply
Deisy
Deisy 6 juni 2017 at 20:45

Hahahaha! Gek jij ook. Je bent knappie hoor <3 Ik ben benieuwd en hoop dat ik je in ieder geval heb geholpen <3 Weet in ieder geval zeker dat het goed met afstuderen komt: dit kun jij topper!

Reply
Stella 5 juni 2017 at 11:41

Wat vervelend dat je zo lang zo ziek was, getsie. Gelukkig voel je je nu weer beter <3 En wat doe je toch allemaal coole dingen; je bent echt ZO'N inspiratie voor iedereen die een eigen bedrijfje in iets wil opzetten. Als iedereen het zou doen zoals jij het doet, dan wordt het voor iedereen een succes. Ja of niet, want jij bent natuurlijk wel Deisy en niet iedereen heeft dat talent, hihi. MAAR wat ik wilde zeggen dus: You go girl, ik ben heel trots en ik baal dat wij thuis niet de Telegraaf hebben. Maaaar ik kan de foto's vast nog ergens anders zien verschijnen, toch? (: Liefs!

Reply
Deisy
Deisy 6 juni 2017 at 20:47

Aaaaah Stella <3 Zoveel liefde voor jouw reactie. En heeft niets met talent te maken hoor, want dat valt wel mee 😉 En foto ga je zeker zien als ik die zelf ergens weet te bemachtigen haha. Ben zo benieuwd (en ook wel tikkeltje nerveus haha) X

Reply
Natalie 5 juni 2017 at 11:58

Blij dat het weer beter met je gaat! Helemaal fan van je nieuwe plant, volgens mij heb je ook een prachtig interieur!

Reply
Deisy
Deisy 6 juni 2017 at 20:48

Dank je wel Natalie en ook voor compliment voor mijn interieur haha. We zijn druk bezig om alles beetje mooi te maken, maar gaat niet zo hard als we zouden willen haha 😉 X

Reply
Marsha 5 juni 2017 at 12:21

Vervelend dat je ziek bent geweest! Maar wat een leuke momenten heb je meegemaakt! Gaaf dat je een fotoshoot had voor het magazine vrouw!

Reply
Deisy
Deisy 6 juni 2017 at 20:48

Jaaah! Altijd naar de mooie hoogtepuntjes kijken zeg ik. En inderdaad heel gaaf en gek en raar en bijzonder haha. En oja: ook wel spannend voor eindresultaat hihi. X

Reply
Mieke | mieksmind 5 juni 2017 at 12:46

Ah rot dat je ziek bent geweest! wat gaaf een shoot voor de vrouw

Reply
Deisy
Deisy 6 juni 2017 at 20:49

Zeker vervelend inderdaad, maar shoot was inderdaad wel heel tof om mee te maken.

Reply
Manon 5 juni 2017 at 12:54

Hey, jij daar! Balen zeg dat je zo ziek was geworden na al die drukte dat kon je er niet bij hebben. fijn dat jij je nu wat fijner voelt. Lief trouwens dat je toch nog verjaardag hebt geviert ondanks ze het niet herrinert!

Reply
Deisy
Deisy 6 juni 2017 at 20:51

Jaah ook ik ben mega blij dat ik mij weer goed voel haha. Voel me gelijk weer een ander mens 😉 Heel blij ook inderdaad dat we verjaardag hebben gevierd: ondanks dat ze er niets meer van begrijpt voelde het goed voor ons <3

Reply
Tania 5 juni 2017 at 16:43

Wat naar om zo ziek te worden. Gelukkig ben je al beter. Wat leuk dat je een fotoshoot mocht doen en een hele pagina krijgt

Reply
Deisy
Deisy 6 juni 2017 at 20:51

Hahaha ja van die pagina ben ik nog steeds zenuwachtig hoor haha! We gaan het zien hea 😉

Reply
Danielle 5 juni 2017 at 18:07

Fijn dat je je weer beter voelt! Ben heel benieuwd naar je spannende beslissing.

Reply
Deisy
Deisy 6 juni 2017 at 20:53

Ja ik ook. Ondernemer zijn is dan echt zo niet leuk 😉 En spannende beslissing ga ik snel iets over zeggen hoor 😉 X

Reply
Jody 5 juni 2017 at 18:26

Ziek zijn is altijd stom.. 🙁 maar wat een leuk katje!! 😍 Ik heb ook 2 katten en moet er niet aan denken dat ze 2 uur weg zijn…

Reply
Deisy
Deisy 6 juni 2017 at 20:54

Jaaaaah! Katjes zijn de bomb hahaha (zegt de gekke kattenvrouw hier). Wij hebben ze nu een jaar en ben echt gehecht aan die beestjes inderdaad.

Reply
Lonneke 6 juni 2017 at 09:06

Wat een leuke foto van jouw en je moeder. Gaaf dat je een shoot voor magazine vrouw ben benieuwd. Gelukkig ben je alweer wat opgeknapt.

Reply
Deisy
Deisy 6 juni 2017 at 20:55

Ja ben ook blij met de foto: vooral omdat ik hier in de toekomst met extra mooi gevoel op terug ga kijken. En shoot ga ik natuurlijk laten weten als ik meer weet 😉

Reply
Suzanne 6 juni 2017 at 15:32

Jeej, je bent er weer! Ik kijk uit naar het verslag van contentmarketing-event én je publicatie in VROUW! En super van die selfie met Chris Zegers, haha 😉

<3

Reply
Deisy
Deisy 6 juni 2017 at 20:58

Jeeej ;-)! Ja verslag is wel geschreven maar nog niet verschenen haha. Als we elkaar spreken ga ik je alles vertellen hoor. En nogmaals bedankt topper <3

Reply
Ayla 6 juni 2017 at 18:08

Gelukkig ben je weer beter! Wat mooi dat jullie de verjaardag van je moeder gewoon vieren. Als ze kon, dan zou ze je daar vast dankbaar voor zijn <3

Reply
Deisy
Deisy 6 juni 2017 at 20:59

Aaaah wauw meis. Wat een prachtige reactie: dank je wel daarvoor <3 Ben al zo intens blij dat je die dag lachte waardoor wij wel begrepen dat ze blij was. Dat doet een mens echt heel veel goed. X

Reply
Litza 6 juni 2017 at 23:03

Leuk dat je weer een overzicht hebt geplaatst. En fijn dat je weer beter bent. Ziek zijn als ondernemer is echt een klein rampje, he! 🙂 Succes met het inhalen deze week.

Reply

Laat een reactie achter