Home Persoonlijk De weg naar #18 | Keuzes maken, nieuwe interviews & GEWONNEN!

De weg naar #18 | Keuzes maken, nieuwe interviews & GEWONNEN!

12 juni 2017

Ondanks dat het wel herfst leek vorige week (niet leuk) was het toch een geweldig geslaagde week! Zo had ik een gesprek voor een nieuwe – en vrij grote – opdracht, ging de eerste week in waarin ik mijn keuzes werkelijkheid ging maken en won ik iets ongelofelijks vet (waar ik mezelf nog steeds voor moet knijpen om te zien of ik niet droom). De zon liet zich erg weinig zien dus, maar het zonnetje scheen wel in mijn hart. I like! 

v.l.n.r.

1 | Bloemetjes! Deze week begon met nieuwe bloemen. Ik ben dol op bloemen en vooral in de lente en de zomer gaat mijn hart er sneller van kloppen. Ondanks het weer haalde ik weer bloemen in huis en fleurde het huis op. We zijn trouwens zo druk met het huis. Eindelijk hebben we een bank gevonden en wordt onze woonkamer (na een jaar) mooi. Of althans: dat hoop ik.

2 | Deze week had ik een afspraak voor een nieuwe (grote) opdracht. We hebben lekker gegeten en gedronken en over van alles en nog wat gepraat. Van zulke opdrachtgevers houd ik: met wie je gewoon een gezellig gesprek kunt hebben en op een leuke manier kennis kunt maken. Nu even wachten of de opdracht doorgaat, maar ik heb er wel vertrouwen in.

3 | Een ander hoogtepuntje van deze week (aan het einde van week) was een gezellig drankje doen. Dit is bij Hanneke’s Boom: een echt aanrader als je het mij vraagt. We hebben tot in de late uurtjes daar gezeten en drankjes genuttigd. Ik word altijd zo immens blij van leuk gezelschap en goede gesprekken!

4 | YAY! Deze week ging ik eindelijk Patty interviewen. Het interview stond al wat langer gepland, maar er kwam steeds iets tussen. En jongens: wat was het inspirerend! Zoveel zin om het met jou te delen. Patty is ontzettend lief en open over haar ondernemersavontuur. Daar houd ik van. Een grote inspiratie als je het mij vraagt. En natuurlijk moest er een foto gemaakt worden. SMILE!

v.l.n.r.

5 | Deze week werd ik overspoeld met een gevoel van dankbaarheid. Ik zat twee weken geleden – ook vanwege mijn griep – ontzettend slecht in mijn vel. Ik voelde mij zo ver verwijderd van mezelf en mijn doel en – om eerlijk te zijn – echt heel erg verloren. Gelukkig hakte ik dus in die week een knoop door (waarover later deze week meer) en deze week wist ik gewoon dat ik er goed aan heb gedaan. Het voelt goed en krijg daardoor – hoe het het ook klinkt – opeens weer hele nieuwe kansen. Heel dankbaar en gelukkig dus met mijn leven.

6 | Een tijdje geleden mocht ik Aranka interview. En gisteren verscheen dit interview online. Heb jij hem al gezien? Doe de klik! Het mooie van Aranka is dat ze heel eerlijk is en dingen zegt die niet iedere ondernemer durft te zeggen (maar wel de waarheid is). Ik denk dat iedereen in zijn leven (wel of geen ondernemer) mooie adviezen uit dit interview kan halen. Heel blij met het interview dus.

7 | Vliegtuigen spotten! Gewoon, omdat het kan. En omdat het mooi weer was in het weekend. Daar moet natuurlijk extra van worden genoten.

8 | WIEHOO! Deze week had ik een webinar van Michael Pilarczyk. Over het leven van je mooiste leven. Ik krijg elke keer als ik hem zie en hoor zoveel inspiratie. Net zoals Cindy overigens. Na dit webinar was ik helemaal klaar om te gaan knallen: let’s make dreams come true (even more). Toen zag ik opeens op Facebook dat Josianne mij had getagd in een winactie: twee kaartjes voor het tweedaagse live evenement met Michael Pilarczyk (ad € 650,00). En guess what? We hebben gewoon twee tickets gewonnen!!!! Ik kan het nog steeds niet geloven, maar ben echt zo blij en dankbaar (en ook zo lief dat Josianne aan mij heeft gedacht en dit met mij wilt ervaren). Ik zie dit – om het even zweverig te zeggen – als een teken van het universum dat ik eindelijk het goede pad aan het bewandelen ben en het helemaal goed gaat komen. Is het al 23 juni? Yes please!

Deze week mag ik voor Artikel2.55 (blog van Suzanne) mijn eerste persrreis bijwonen. Ik ga naar Zeeland/België en heb er zoveel zin in. Als je dit leest ben ik al onderweg en – misschien – al druk bezig met alle gave activiteiten die op de planning staan. Natuurlijk houd ik je op de hoogte. Volg je mij al op Instagram? Daar deel ik namelijk dagelijks mijn belevingen. 

Wat maakte jou deze week immens blij? En waarom? 

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

Simone 12 juni 2017 at 09:52

Wat gaaf dat je die tickets hebt gewonnen! Wat mij blij maakt is mijn verloving <3 Maar daar schrijf ik natuurlijk nog uitgebreid over 🙂

Reply
Bente 12 juni 2017 at 10:24

Kijk, dat is nou eens een leuke winactie! Gefeliciteerd!

Reply
Jennifer 12 juni 2017 at 11:00

OMG DIE TICKETS! Sinds ik deze man ken (ik denk een anderhalve maand) duikt ie echt overal op. Ik ben zo jaloers! Ik ben gister naar zijn andere programma geweest, die tweedaagse kan ik helaas niet betalen (en ja, het is het waard en ja ja jaaaaa… Later oke, nu heb ik genoeg inspiratie aan alles wat die man -bijna- gratis deelt). Veel plezier alvast! Het moet wel geweldig worden!

Reply
Josianne 12 juni 2017 at 11:26

Yesssss, ZO LEUK! Ik heb er echt mega veel zin in en kan niet wachten tot 23 juni. YAY

Reply
Manon 12 juni 2017 at 17:45

Ik wist niet dat je Aranka had geïnterviewd, ik ga eens lezen! Gaaf dat je die tickets heb gewonnen

Reply
Rachel 12 juni 2017 at 22:31

Wat een heerlijk en interessant artikel zeg wauw!

Reply

Laat een reactie achter