Home Persoonlijk De weg naar #19 | Persreis naar Zeeland, daten met ondernemer en afvallen

De weg naar #19 | Persreis naar Zeeland, daten met ondernemer en afvallen

19 juni 2017

Wat een weer mensen! Heerlijk toch? En ik mocht het begin van deze week doorbrengen in Zeeland. Zon? Check! Strand? Check! Een hoop gezelligheid? Dubbel check! Wees dus voorbereid om extra veel foto’s van Zeeland voorbij te zien komen (met een heerlijke zon). Uiteraard moest er deze week ook gewerkt worden en had ik een ontmoeting met een ontzettende leuke ondernemer. Ook pakte ik het gezond(er) eten en – vooral – sporten op. Een heerlijk week dus! Kijk je mee?

v.l.n.r.

1 | Tijdens de persreis in Zeeland mocht ik lekker in een golfkar rijden. Ik kan je vertellen dat dit wel aan mij is besteed hoor en iets is wat ik zeker nog een keer wil doen. Het is een ontzettende gave manier om Zeeland ontspannen te ontdekken. Ik ga er nog – op de website van Suzanne – een uitgebreid artikel over schrijven. Dus houd Artikel 2.55 goed in de gaten.

2 | Het was een week van vele eerste keren. Zo hees ik mezelf (letterlijk) in een wetsuit en ging ik suppen. In het begin vond ik het wel erg spannend, maar uiteindelijk kreeg ik er zoveel plezier in. Suppen is ontzettend gaaf om te doen. Niet alleen heel leuk dus, maar ook heel goed voor je lichaam (als ik mijn lichaam de volgende dag mocht geloven).

3 | Bij een ultiem vakantiegevoel op persreis mag een foto met een knappe man natuurlijk niet ontbreken. Like!

4 | De persreis was in één woord geweldig. Mede door deze geweldige dames. Wat hebben we gelachen, gek gedaan en gave gesprekken gehad. Een eerste persreis om nooit meer te vergeten hoor. Wanneer mag ik nog een keer 😉 ?

v.l.n.r.

5 | Ik maakte deze week een fijne wandeling door Amsterdam en kwam deze prachtige bloemen tegen. Daar wordt een mens toch alleen maar gelukkig van? En als een goede blogger – dat ik beetje bij beetje aan het worden ben – moest daar natuurlijk een foto van worden gemaakt.

6 | Donderdag had ik een afspraak met Corinne: een ontzettende inspirerende ondernemer die alle ins en outs van netwerken weet. Vind je netwerken moeilijk? Als je met Corinne hebt gesproken niet meer kan ik je garanderen. We zijn vergeten een foto te maken (oeps), maar dat maakte het niet minder fijn. De locatie trouwens? Luc in Utrecht. Een aanrader als je het mij vraagt!

7 | Eten bij Luc! Vegan curry soep. Het was echt te lekker voor woorden. Die moet je echt geproefd hebben. En na zo’n heerlijke lunch kun je niet anders dan knallen. Dus donderdag was ontzettend productief jongens! Van zulke dagen kan ik echt enorm genieten.

8 | YAY! Deze week was qua sporten en eten echt heel fijn. Ik ben een beetje aangekomen, dus er is werk aan de winkel haha. Sinds lange tijd heb ik weer 10 km hard gelopen en dat voelde echt heerlijk. De tijd kan wat beter (als in: ik was vrij langzaam), maar dat mag de pret niet drukken. Kijk mij fitgirl worden. Bikinibody here I come ;-). Wil je hier trouwens meer over lezen? Dan kan ik het weleens delen. Let me know!

Deze week wordt ook weer ontzettend fijn. Ik breng dinsdag en woensdag een bezoek aan Keulen. Niet voor een vakantie maar voor een concert. Van Aerosmith! Daar kijk ik al zolang naar uit jongens. Daarnaast ga ik met een hele leuke klus aan de slag voor mijn werk #lovemywork. Ook staat er een fijne mastermindsessie in de planning met vier meiden waar ik mastermind mee vorm. En en en…. als klap op de vuurpijl ga ik met Josianne naar het tweedaagse evenement van Michael Pilarczyk. Yup! Liefde voor deze week dus. 

Geniet jij ook zo van het weer? En wat doe jij dan het liefste? Of mag je van jou wel weer voorbij zijn?

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

Daphne 19 juni 2017 at 08:42

Pfff ik heb dus de afgelopen weken zitten zeggen dat ik ook wel begin met hardlopen, maar mezelf ertoe zetten is nog veel te lastig. Maar ik zit dus met hetzelfde; beetje aangekomen en wil er op vakantie wel goed uitzien! Goed bezig jij <3

Reply
Irma 19 juni 2017 at 11:22

Leuk dat je hebt gesupt! Mijn vriend en ik zijn er ook helemaal dol op, hebben eigen boards én wonen naast de Rijn. Dus we zijn regelmatig suppend op het water te vinden. 🙂

Reply
Zo simpel is dan geluk 19 juni 2017 at 18:32

Leuk zo’n persreis!
Ik vind het al knap dat het je lukt om 10 km hard te lopen! Doe ik je niet na.

Reply
Rachel 20 juni 2017 at 12:16

Wat een heerlijk overzicht weer zeg en oh ik hoop ook ooit een persreis te mogen maken! Ik heb gisteren in dit hete weer de rolschaatsen gepakt.. ik was echt zeiknat

Reply
Saskia 24 juni 2017 at 09:43

Super tof zo’n persreis 🙂
Top 10 km! Ik wil het skaten weer gaan doen, weer moet alleen wat meer mee gaan zitten ^^

Reply

Laat een reactie achter