Home Persoonlijk Getting Personal 9 | girlbossmodus, blogilates & heel blij

Getting Personal 9 | girlbossmodus, blogilates & heel blij

22 augustus 2016

gettingpersonal9

Zo! Een weekje stilte vanaf mijn kant. Niets ernstigs hoor: enkel en alleen een beetje te weinig tijd om alles te doen wat ik graag wil doen (wie niet?). Waarom heeft de dag ook maar 24 uur? Vandaag gooi ik er dan ook maar weer eens een persoonlijke update in. Zo vertel ik je graag hoe het met mijn bedrijf gaat – wat nog steeds heel gek klinkt -, waarom ik erg faal in mijn 30 day challenge deze maand en waarom ik heel blij met mijn leven op dit moment ben. Let’s do this! 

De girlbossmodus is aan

Mensen waarschuwen je weleens. Dat je bijvoorbeeld niet met nat haar naar buiten moet of dat je niet je ontbijt over moet slaan. En hoewel we denken: “nee joh. Dat gaat mij nooit overkomen“, hoor je op een dag je maag heel hard knorren terwijl je jouw natte haren in een openbare wc probeert te fatsoeneren. Dat is exact wat mij de afgelopen twee weken overkwam. De mensen met wie ik heb gesproken over het hebben van een eigen bedrijf gaven me vaak een paar waarschuwingen. Eén daarvan is dat je echt moet opletten hoeveel je werkt. Het is namelijk heel makkelijk – omdat je werk in je laptop zit – om maar door te blijven gaan: in de avond, in de nacht of zelfs in het weekend. Nu had ik graag willen zeggen dat mij dit niet is overkomen. Dat ik goed grenzen weet te stellen en dat ik deze grenzen ook als een havik bewaak. Maar het tegendeel is waar.

De afgelopen weken heb ik heel erg veel gewerkt. Ik maakte hele lange dagen. Meestal ging ik pas rond 12 uur/half 1 slapen en ging de wekker alweer rond half 5/5 uur. Ik geniet er overigens intens van. Alles opzetten, resultaten boeken en realiseren dat je bezig bent om iets moois om te bouwen: hoe dankbaar kan je zijn? Mijn vriend is iets minder blij. Ik krijg vaak te horen dat hij mij mist als ik mij ’s avonds weer in mijn laptop heb begraven of mijn laptop weer het bed in bed sleep om “nog even wat af te maken“. Maar ja: everything comes at its price, right? Voor nu denk ik dat er even niets verandert. Eerst maar even alles in orde maken en geld gaan verdienen. Dat vind ik nu toch wel belangrijk.

Ik wil iedereen trouwens heel erg bedanken voor de lieve en overweldigende reacties op mijn blog over mijn eigen bedrijf. Zo leuk dat jullie met mij meeleven en mij zoveel geluk toewensen <3. Ook echt heel leuk dat jullie geïnteresseerd zijn om meer te lezen hierover. Ik beloof dat dit zeker gaat gebeuren: van wat mijn bedrijf doet tot wat ik allemaal meemaak. Ik vertel je uiteraard in geuren en kleuren. So stay tuned.

Geen 30 day challenge, maar ……

Ja je leest het goed. Door mijn eigen bedrijf is – naast het bloggen – ook mijn 30 day challenge er een beetje bij ingeschoten. Ik was zo in de ban van mijn bedrijf dat ik even vergeten was om een 30 day challenge te verzinnen. Hoe meer dagen er voorbij gingen, hoe meer ik dacht om het deze maand maar even te laten zitten. Dat is dan wat ik ook doe. Even niets en mij totaal concentreren op de dingen die er nu al in mijn leven afspelen.

Overigens ben ik deze maand wel met Blogilates begonnen en bevalt mij dit prima. Wat mij betreft echt een aanrader na die verschrikkelijke Insanity ervaring (waar ik nog een artikel over moet schrijven herinner ik me opeens #oeps). Ook probeer ik nog dagelijks te mediteren. Dit is mij vorige maand namelijk zo goed bevallen dat ik dat zeker erin wil houden. September dus nieuwe kansen voor die 30 day challenge.

Alles komt in drievoud

Ben jij bekend met dit principe? Het zegt dat alle dingen – het slechte en het goede – altijd in drievoud komen. Een beetje de Wet van Murphy. Ik kan dit aardig beamen: zowel het slechte als het goede. Gelukkig zit ik op dit moment in een fase waarbij alle leuke dingen in drievoud komen. Allereerst natuurlijk mijn eigen bedrijf – en alle leuke dingen die erbij komen kijken -. Daarnaast de sessie die in oktober met Melle staan gepland: Start Your Visionary Monday. Ik kijk daar nu al zo erg naar uit. Heb jij je al ingeschreven? Snel doen want de eerste nieuwsbrief wordt snel verzonden. Ook de kittens zijn echt puur geluk. Als ze weer op mijn schoot komen liggen, smelt ik helemaal. Yup: het dankbaarheidsboekje puilt echt uit. I say we drink – glaasje water dan, want maandagochtend met alcohol beginnen lijkt mij niet zo’n puik plan – to that.

Ik wens jou een schitterende maandag toe. Go them tiger! Wat zijn jouw plannen? En wat houdt jou op dit moment bezig?

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

Marijke 22 augustus 2016 at 08:09

Ik kan mij heel goed voorstellen dat je non stop bezig wil met je bedrijf opzetten! Komt vanzelf dat je er iets meer rust in vind. Veel succes!

Reply
Deisy
Deisy 29 augustus 2016 at 08:30

Jaaah het is zo bizar maar ook zo leuk tegenlijk haha! Dank je wel voor je succeswensen meis, dat waardeer ik echt echt enorm.

Reply
Desi 22 augustus 2016 at 08:54

Ik vind het zo gaaf dat je bezig bent met je eigen bedrijf en ik zou daar het liefst duizend blogs over willen lezen. Die ga je toch wel schrijven, hè? Succes!

Reply
Deisy
Deisy 29 augustus 2016 at 08:32

Jaaaah! Zo leuk om te horen dat je daar geïnteresseerd in bent: yay! Die gaan er zeker komen hoor meis! dus stay tuned dame: je kunt alles op de voet volgen. Je kunt mijn successen (die er hopelijk gaan komen) en falen (die waarschijnlijk zeer zeker gaan komen) van zeer dichtbij meemaken <3

Reply
Simone 22 augustus 2016 at 09:48

Wat herkenbaar! Toen ik net begon met mijn eerste bedrijf wilde ik niet anders dan werken. Het is/was allemaal zó leuk! Toch, met uitzonderingen daar gelaten, heb ik steeds vaker de laptop ’s avonds weg kunnen leggen en ook in het weekend. Het is ook belangrijk dat je op tijd zelf leuke dingen gaat doen natuurlijk 🙂

Reply
Deisy
Deisy 29 augustus 2016 at 08:33

O Simone! Heldin! Wat goed om te horen dat dit gevoel na een tijdje minder wordt en de balans weer terug te vinden is. Daar ga ik mij aan vasthouden 😉

Reply
Josianne 22 augustus 2016 at 10:29

Wat een fijn artikel Deisy! Ik heb echt superveel zin in morgen als we gaan lunchen; wordt echt heel leuk, weet ik zeker 🙂 Oh, en die eigen bedrijf struggles ken ik maar al te goed!

Reply
Deisy
Deisy 29 augustus 2016 at 08:40

Jaaah! Lunchen was zo leuk en moeten we echt zo snel weer doen <3 Ik heb nu gewoon alweer een grote glimlach van hier tot tokio als ik eraan denk haha 😉

Reply
Anita 22 augustus 2016 at 10:37

Alle begin is zwaar en zeker als je wat op wil zetten en in de flow zit dan ga je er ook voor! Hopelijk heb je snel een ‘normaal’ werkritme te pakken en gaat het allemaal goed lopen! Vergeet echt niet aan jezelf te denken en momenten van rust en gezelligheid te pakken meis.

Reply
Deisy
Deisy 29 augustus 2016 at 08:41

Wat lief Anita <3 Dank je wel voor advies om inderdaad wat rust en gezelligheid te pakken, daar heb je helemaal gelijk in. Ik ga je advies zeker opvolgen. En zoals je zegt: het begin is gewoon ook lastig, er komt zoveel op je af dat jij je soms afvraagt waar je alle tijd vandaan moet halen. Ik ben zo benieuwd naar alles hea, te spannend gewoon hihi.

Reply
Dineke 22 augustus 2016 at 12:00

Blogilates: heerlijk! Ik vind haar enthousiasme zo aanstekelijk, haha 🙂 Wat tof dat je nu echt met je eigen bedrijfje bezig bent, vergeet daarnaast niet te genieten van de kleine rustmomentjes!

Reply
Deisy
Deisy 29 augustus 2016 at 07:58

Ja zij is echt zo ontzettend leuk: door haar wil je ook gewoon door blijven gaan hihi 😉

Reply
Katrien 22 augustus 2016 at 12:35

Ik geniet momenteel van m’n verlof. Vanaf 6 september vlieg ik er weer in op werkvlak. Intussen stort ik me op blogs en vrije tijd. Puur genieten en tijd voor mezelf nemen. Zo kan ik er dit najaar weer tegenaan gaan. Veel succes met al je plannen daar!

Reply
Deisy
Deisy 29 augustus 2016 at 08:42

Wat heerlijk om te horen Katrien. Zeker nog even genieten en lekker tijd voor jezelf nemen: klinkt echt hemels <3

Reply
Anouk 22 augustus 2016 at 19:39

Nog gefeliciteerd met eigen bedrijfje! Logisch dat je wat struggles hebt met de balans vinden, maar dit komt vast wel goed!

Reply
Deisy
Deisy 29 augustus 2016 at 08:43

Dank je wel Anouk, echt superlief! Ja die balans is wel een beetje zoek haha, maar als ik iedereen zo mag geloven gaat dat helemaal goed komen 😉

Reply
Evelyne 22 augustus 2016 at 19:43

Leuk te lezen dat je eigen bedrijf runnen je goed bevalt. Ik kan ergens wel begrijpen dat je lange uren klopt, maar hou dit wel in ’t oog & verlies jezelf er niet in. Oh hoor mij, de adviseur met kennis van zaken (euh, nee eigenlijk niet) 😉
‘k Zou zeggen, probeer zoveel mogelijk van je job te genieten, dan gaat alles vanzelf 😉

Reply
Deisy
Deisy 29 augustus 2016 at 08:44

Aaah ik hou van jouw advies dame <3 Soms moet je gewoon even van andere mensen te horen krijgen wat je zelf eigenlijk al weer dus dank je wel daarvoor. En ja genieten! Ik ga zeker genieten van alles en het pad dat ik nu bewandel. Dat is zo belangrijk vind ik. Yay!

Reply
Justine 24 augustus 2016 at 22:47

Super fijn om te lezen dat het eigenlijk gewoon super gaat. En ja, het is even bikkelen, maar dat is volgens mij altijd in de start fase! En zolang je iets doet wat je leuk vindt, voelt hhet niet als werk, toch? 🙂

Reply
Deisy
Deisy 29 augustus 2016 at 08:45

Daar heb je helemaal gelijk in Justine. Het voelt eigenlijk totaal niet als werken maar bezig zijn met je hobby en allemaal leuke dingen. Dus gewoon even door blijven bikkelen dit begin en genieten zeg ik <3

Reply

Laat een reactie achter