Home Persoonlijk Sharing is Caring Tag

Sharing is Caring Tag

8 mei 2015

sharing is caring tag

Ongelooflijk blij was ik toen Sammie met haar –gewoon geniale- Sharing is Caring tag kwam. Soms heb ik namelijk het idee dat ik op mijn blog niet altijd andere bloggers de spotlight geef die zij verdienen. Niet omdat ik het niet wil, maar gewoon omdat ik niet weet hoe (in de unieke zin van het woord). Deze tag kwam dan ook voor mij als een antwoord op mijn gebeden. Vastberaden als ik ben typte ik alle vragen over (want knippen en plakken werkte helaas niet) om ze daarna met een grote glimlach te kunnen beantwoorden. Laat je inspireren door al deze prachtige en getalenteerde bloggers die je voorbij gaat zien komen: ze verdienen het namelijk stuk voor stuk om op een voetstuk gezet te worden en dat is precies wat ik vandaag ga doen. 

SHARING IS CARING TAG: DE VRAGEN  

Van wie is het laatste blogje wat je gelezen hebt en welke was dat? Het artikel van Kimberley: happy things. Hoe fijn is het om een artikel te lezen met allemaal mooie momenten voor het slapen gaan?

Welke blogpost heb je als laatst opgeslagen en waarom was dat?
Dat is het artikel geweest van Eva waarin zij je van vijf fijne restaurants in Berlijn voorziet. Mocht ik ooit weer eens naar Berlijn vertrekken, dan is dit artikel zeker een must. Ik bedoel: van wie kan je nou beter advies aannemen dan van iemand die in Berlijn woont (en ook nog gewoon eens hartstikke leuk is)?

Deel jij wel eens een blogje van een andere blog op een social media kanaal? Via welk kanaal doe je dat dan?
Als ik artikelen deel van een andere blogger, gebeurt dit meestal via Twitter. Het laatste artikel dat ik heb gedeeld is van Sophie geweest: hoe zij over haar blogdip heen is gekomen. Een heel persoonlijk artikel waar menig groot blogger (in mijn optiek) een voorbeeld aan zou moeten nemen.

Bij welke drie bloggers kom je dagelijks? 
Eigenlijk bij best wel veel bloggers (hoezo verslaafd). Toch zijn er een aantal bloggers waarvan ik de url zelf in de ochtend in tik (zonder te kijken of zij iets hebben geschreven). Dit zijn Justine, Dina en Dagmar. Ik vind deze meiden op hun eigen manier zo leuk! Zeker een bezoekje –of meerdere- waard (al volgde je ze nog niet).

Welke blogpost vond je erg nuttig de laatste tijd?
Erg nuttig in de zin van hier-leer-ik–echt-iets-van is het artikel niet, maar ik vond het wel geweldig. Het is het artikel van Femke: mooie mannen met baard die op je Instragram wilt volgen. Mooie mannen + Instagram = nuttig, althans vind ik!

Bij welke blogger leer je vaak iets?
De meeste artikelen van Saar en Lisanne zetten mij vaak aan het denken. Ik ben erg positief en mindfulness ingesteld en Saar en Lisanne zijn daar wel mijn voorbeeld in. Hun artikelen kunnen erg diepgaand zijn: iets wat ik erg waardeer.

liefde

Is er nog een leuke DIY die je laatst gezien hebt? 
Aangezien ik zelf niet zo’n goede DIY’er ben, heb ik des te meer respect voor mensen die dit wel kunnen. Zo ben ik echt een fan van Isabel, maar ook Frauke en Arne vind ik zeer inspirerend.

Het laatste recept wat je las, bij welke blogger was dat?
Het laatste recept dat ik zag was bij Renate: een gezonde en makkelijke pastasaus. Je hebt maar vier ingrediënten nodig, dus ik was gelijk verkocht. Gezond en makkelijk, wat wil een mens nog meer?

Bij wie moest je het laatst hard lachen en om welke blogpost ging dat dan?
Daar hoef ik geen moment over na te denken: Iris! Ik ben dol op alle artikelen van Iris: haar ongelooflijke luchtige manier van schrijven, haar ik-plas-echt-bijna-in-mijn-broek humor en haar groene kijk op de wereld. Ik kan dan ook niet een artikel noemen wat mij niet liet grinniken. Klink ik nu als een grote (en enge) fan? Tja that’s because I am… #noshame

Er zijn een hoop bloggers met schitterende foto’s. Noem er eens drie waarvan jij vindt dat de foto’s altijd zo mooi zijn?
Ik heb echt een zwak voor de fotografie skills van Lonneke, Linda en Sophie. Lonneke kan daadwerkelijk alles prachtig op de foto zetten: als zij foto’s van gerechten maakt, eet ik nog net niet mijn beeldscherm op. Linda kan prachtig producten tot zijn recht laten komen: haar foto’s (net als haar artikelen) zijn ware pareltjes. Ook Sophie kan producten erg mooi op de foto zetten, maar ik vind de foto’s die zij van dichtbij maakt (als zij producten uit test) echt heel wauw (het is dan ook een hele prachtige meid)! Ik weet niet hoe ze het doen, maar stuk voor stuk hebben zij echt een gave.

Is er een blogger waarvan je de layout heel gaaf vindt?
Lauriette, Anne en Anna hebben hele mooie layouts vind ik. Iedere keer als ik op hun blog kom, begint het bij mij gelijk te kriebelen om zelf weer te knutselen aan mijn layout.

Heb je nog leuke muziek ontdekt via een blogger? Bij wie heb je dat nummer gespot?
Nee eigenlijk niet *schaamt zich nu een beetje*

Is er een blogpost die je zo leuk vond of juist zo boeiend dat je vindt dat iedereen die eens moet lezen? Welke is dat dan?
Ik vond de Londen reistips van Claudia erg interessant om te lezen. Niet alleen omdat het een erg uitgebreid artikel is, maar ook omdat ik mijzelf zeker in veel van haar tips kan vinden. Daarnaast vond ik het artikel van Maaike erg goed. In dit artikel geeft zij aan waarom je best wel trots op jezelf mag zijn en daar ben ik het 100% mee eens. Het artikel van Sophie vond ik ook heel goed (en handig). Het is namelijk nog niet zo makkelijk om dicht bij je hart te schrijven en Sophie kan dat als geen ander.

Veel blogggers hebben iedere week een terugkerend onderwerp. Naar welke post kijk jij altijd uit en bij wie is dat?
Dat zijn de artikelen van Marion (Loving Lazy Sunday) op zondag. Ik hou er van hoe zij haar verschillende gedachten in een artikel weet te verwoorden: gewoon vanuit haar hart en dat is in mijn optiek het belangrijkste. Daarnaast kijk ik ook uit naar de artikelen van Amy in haar rubriek “twintiger aan het woord”. Ik vind het altijd bijzonder en inspirerend om te zien hoe iedereen zijn eigen pad bewandelt naar zijn of haar –hopelijke- eindbestemming.

Is er een blogger die je pas net ontdekt hebt?
Jaaa! Ik ben dikke fan van Renate. Haar blog is leuk, haar schrijfstijl is leuk en ze is volgens mij hartstikke lief. Ken je haar blog nog niet? Dan moet je die zeker een keer gaan bezoeken. Ik denk dat je, net zoals ik, onder de indruk zal zijn.

Heb jij deze tag al gedaan? En wat zijn jouw favoriete bloggers? Wat spreekt jou aan?

Dit vind je misschien ook leuk

33 reacties

Sophie 8 mei 2015 at 07:59

Aah wat een superleuke tag inderdaad! Dat deze er nog niet was!? Shame on us! Haha. Wat lief dat je mijn artikel noemt! Herinnert mij er weer aan om weer eens een artikel te schrijven in die “rubriek” (oeps).

Reply
Deisy
Deisy 21 mei 2015 at 23:49

Jeej! Daar kijk ik weer naar uit hihi <3

Reply
Yvette 8 mei 2015 at 08:22

Leuke tag! Leuk om op deze manier wat meer blogs te leren kennen. I need more feed in my Bloglovin’ 🙂

Reply
Kim | Kimsbloglife 8 mei 2015 at 08:38

Leuke tag! Fijn om op die manier wat nieuwe blogs te leren kennen!

Reply
sammie 8 mei 2015 at 08:45

Super leuk dat je de tag hebt ingevuld! Had het gezegd,.. dan had ik je de vragen gemaild 😉 Zie weer een hoop blogs die ik nog niet ken! Ga van het weekend is op m’n gemakkie kijken 🙂 Mijn tag, geniaal? Cool 😉
Bij Linda en Lonneke staat trouwens dezelfde link.

Reply
Deisy
Deisy 21 mei 2015 at 23:49

Dank je wel voor je reactie (en ja voor je geweldige tag haha). Ik heb het aangepast dus dank daarvoor meis. X

Reply
Amy 8 mei 2015 at 08:45

Wat een leuke tag! Je hebt hem prachtig ingevuld <3 Dank voor de mooie vermelding!

Reply
Anieke 8 mei 2015 at 09:04

Dit is echt een heel leuke tag! Zo leer je nog eens leuke blogs kennen 🙂
Thanks for sharing 😉
(Oh grutjes, er stond eerst ‘thanks for haring’ XD)

Reply
Anita | mindjoy 8 mei 2015 at 09:44

Ik ben laatst ook getagd dus ga er nog voor zitten. Maar ontzettend leuk om op zo’n manier nieuwe blogs te leren kennen.

Reply
Desi 8 mei 2015 at 09:46

Leuk! Zo ontdek ik weer wat nieuwe blogs.

Reply
Brittany 8 mei 2015 at 09:51

Ik ben echt ontzettend enthousiast geworden door deze tag. Ik kende deze nog helemaal niet, super leuk zeg!

Liefs, Brittany

Reply
Deisy
Deisy 21 mei 2015 at 23:51

Ja hij is echt heel leuk: echt een aanrader om in te vullen. X

Reply
Justine 8 mei 2015 at 10:13

Wauw wat is dit een mooie en leuke tag! Ik ga m overnemen, als dat mag? 😀
Ik voel me overigens vereerd dat ik tot de 3 blogs behoor die je dagelijks (blog of geen blog) bezoekt. *doet een dansje* En alle lieve reacties die je achterlaat, maken het nóg leuker. Wat ben je toch een lieverd! <3

Reply
Eline 8 mei 2015 at 10:20

Wat een toffe tag! Heb weer een paar nieuwe blogs leren kennen, natuurlijk kende ik je top 3 ook al en kom ik ook dagelijks op hun blog 😀

Reply
Evelien 8 mei 2015 at 10:35

Leuke tag! Leuk ook om op deze manier nieuwe blogs te ontdekken.

Reply
Bente 8 mei 2015 at 10:46

Jaaa, leuke tag is dit! Er zitten behoorlijk wat blogs tussen die ik niet ken, die kan ik van het weekend lekker door gaan nemen 🙂

Reply
Xaviera 8 mei 2015 at 10:57

Heel leuk om jouw invulling van deze toffe tag te zien! Ik heb weer een aantal nieuwe blogs om te bekijken.

Reply
Marion 8 mei 2015 at 11:39

Ja, wat tof! Ik was al wel nieuwsgierig natuurlijk na je berichtje bij mij van gisteren. Tof, meis, dank je wel. Ik heb al een paar linkjes aangeklikt en ben zelfs een blogje gaan volgen. Dit is echt een supertoffe tag!

Reply
Renske 8 mei 2015 at 12:25

Wat een leuke tag! 🙂 Ik heb door jouw tag ook weer nieuwe blogjes ontdekt, haha!

Reply
Frauke 8 mei 2015 at 12:49

Wat een leuke tag! En lief dat je onze blog hebt vermeld, dankjewel daarvoor :). X

Reply
Deisy
Deisy 21 mei 2015 at 23:53

Aaah leuk voor je reactie zeg dame, dat doet mij echt heel goed. X

Reply
Dina 8 mei 2015 at 14:40

Ooeeh zo leuk om te lezen en om nieuwe blogs te ontdekken op deze manier! 🙂

Reply
Maaike 8 mei 2015 at 18:08

Wat een geweldige tag! Veel leuker dan gewoon een saai lijstje inderdaad, ik ga deze sowieso overnemen. 😀 Ook een leuke manier om weer nieuwe blogjes te ontdekken. En wat lief dat je mijn artikel noemt!

Reply
Angelique 8 mei 2015 at 18:44

Leuk ingevuld! De blogs die je benoemd ken ik niet, dus ik ga even snel een kijkje nemen!

Reply
Nesrin 8 mei 2015 at 19:50

Leuk ingevuld! Ik zie een hoop namen die ik nog niet ken.

Reply
Sofie 8 mei 2015 at 20:20

*leert weer allerlei nieuwe blogs kennen*

Fijn deze tag vol bloggerliefde!

Reply
Lisa 8 mei 2015 at 20:35

Wat een lieve en leuke manier om bloggers in de spotlight te zetten! Echt heel lief Deisy. Ik ga deze tag denk ook eens overnemen.

Reply
Deisy
Deisy 21 mei 2015 at 23:55

Ja het een een hele leuk tag, ben benieuwd naar jouw invulling meis <3

Reply
Natiza 8 mei 2015 at 22:13

Ahw wat een leuke tag! Leuk om nieuwe blogs zo te ontdekken 🙂

Reply
Claudia 8 mei 2015 at 22:28

Wat onwijs leuk om er tussen te staan. Ik vind deze tag echt geweldig! Zo goed om anderen eventjes in het zonnetje te zetten.

Reply
Isabel Cristina 9 mei 2015 at 00:13

Leuke tag, had er echt nog nooit van gehoord.. & Yeahh, ik heb een DIY fan hahaha 😉

Reply
Morgaine 9 mei 2015 at 09:57

Welke blogs vind ik nu leuk, nou ja, dat is per dag verschillend, hangt van het artikel en mijn eigen tijd en mood af zelfs! hahaha Is niet te peilen, iedereen die ik lees is bijzonder in mijn ogen en allemaal met een andere insteek, de één meer serieus, de ander kort maar krachtig.

Gelukkig wel, dat maakt het lezen van blogs ook zo leuk of kijken 😉

Reply
Tag: Sharing is caring | Muy Maaike 13 mei 2015 at 06:31

[…] leuke blogs! Veel daarvan verdienen het ook echt om een keer wat extra aandacht te krijgen, en bij Deisy kwam ik laatst een tag tegen die daar perfect voor is: de sharing is caring-tag! Hij is bedacht […]

Reply

Laat een reactie achter