Home Over

Over

deisy-over

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om iets over de dame achter de website visionarylife te leren (ik ben een mens, ik ben een mens)!

Mijn naam is Deisy, geboren in het jaartal 1987 en als je aan mijn omgeving vraagt om mij te beschrijven zullen zij het volgende zeggen: een spontane, vrolijke, ambitieuze dame die gelooft in de goedheid van een mens en zo mensen ook benadert. Uiteraard heb ik ook mijn minder mooie kanten (chaotische is daar een heel groot voorbeeld van), maar daar probeer ik mezelf ook in te blijven ontwikkelen. Ik sta dan ook altijd voor feedback open, ook omdat ik denk dat dit de sleutel is om het beste uit jezelf te halen en aan je omgeving terug te geven.

Op mijn eigen plekje binnen het internet blog ik over alles wat mij bezighoudt in het dagelijks leven en waar ik lering uit heb/kan getrokken/trekken en hoe ook jij dat in de toekomst zou kunnen doen. Tel daar een grote dosis zelfspot bij op (het leven is al te serieus om jezelf OOK nog eens serieus te nemen), besprenkel het met veel confetti en ballonnen -want ieder meisje verdient haar eigen feestje-  en je hebt het recept waar mijn blog om draait: een normaal meisje die het beste uit haar leven probeert te halen en dit anderen ook probeert mee te geven, allemaal in een luchtig jasje gestoken.

Nieuwsgierig over mijn hobby’s, wat mij prikkelt en hoe mijn leven eruit ziet? Neem dan een kijkje op mijn blog om mij beter te leren kennen and always remember: “Life is too short to not get inspired“. So spread the joy!

Laat een reactie achter