Aangereden als fietser?

Een van de meest voorkomende verwondingen die is opgelopen door fietsrijders in de stad Rotterdam zijn whiplash-verwondingen. Een whiplash kan ernstige schade aan de nek- en rug veroorzaken. Om het slachtoffer te beschermen en volledige vergoeding te krijgen voor hun letselschade, is het absoluut noodzakelijk dat elke fietser die betrokken is bij een fietsongeval in Rotterdam meteen contact heeft met een persoonlijk letselschadeadvocaat. Er zijn een aantal redenen waarom het erg belangrijk is dat u zo snel mogelijk contact opneemt met een persoonlijke letseladvocaat nadat u als fietser aangereden wordt. De eerste en vooral belangrijkste reden is dat als u zo snel mogelijk een advocaat hebt gecontacteerd, u mogelijk het volledige bedrag aan compensatie krijgt waar u recht op heeft. Daarnaast, hoe langer u wacht, hoe minder waarschijnlijk is dat u een het probleem kunt uitwerken met uw verzekeringsmaatschappij. 

Letselschadeadvocaat 

Een van de grootste redenen waarom u meteen contact moet opnemen met een Letselschade advocaat Rotterdam wanneer u in Rotterdam of omstreken woont, is omdat fietsongevallen iedere dag kunnen voorkomen. Het is essentieel dat u zo snel mogelijk actie onderneemt, omdat u een veel betere kans krijgt om schadevergoeding te krijgen als u snel handelt. Hier helpt een letselschadeadvocaat heel erg veel bij. Een andere reden waarom het van vitaal belang is om zo snel mogelijk met een advocaat contact op te nemen, is omdat de effecten van een fietsenongeval sterk kunnen variëren. Sommige van de verwondingen veroorzaakt door een fietsenongeval zullen relatief klein zijn, terwijl anderen soms zelfs levensbedreigend kunnen zijn. De omvang van de schade aan uw fiets en het lichaam zal vaak bepalen of u wel of niet een grote claim kunt indienen op verschillende schadeposten. Hoe ernstiger de omvang van de verwondingen of van de fiets, hoe hoger de diverse schadeposten kunnen zijn. Het is belangrijk dat dit goed wordt opgesteld. 

Schadeposten

De ernst van het fietsongeval heeft ook een effect op het bedrag van de compensatie die u kunt ontvangen. Je komt waarschijnlijk in aanmerking om een claim te maken voor pijn en lijden als bijvoorbeeld je fiets volledig kapotging tijdens het ongeval. Zelfs als de impact slechts licht was, kan dit nog steeds in aanmerking komen als claim. Andere dingen die van invloed kunnen zijn om een claim in te dienen, kunnen bijvoorbeeld het andere betrokken voortuig zijn. Misschien een andere fiets, of een auto of een bus. In alle gevallen is het slim om na een aanrijding contact op te nemen met een letselschadeadvocaat. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *