De drie vetste designermerken van dit moment

Designerkleding wordt steeds populairder onder de jeugd. Wanneer merken als Gucci of Balenciaga een nieuwe collectie uitbrengen, zie je deze binnen de kortste tijd al weer op de straten. Er zijn tegenwoordig zo veel bekende designermerken, dat het kiezen van mooie merken lastig lijkt te worden. Bij Shoebaloo verkopen ze bijvoorbeeld diverse mooie merkkleding. In dit artikel neem ik je mee in mijn persoonlijke top drie designermerken.

Gucci

Niet iedereen is er fan van, maar persoonlijk vind ik Gucci nog steeds een van de mooiste merken van dit moment. Er was een periode dat Gucci een wat mindere collectie had, maar tegenwoordig is het merk weer helemaal in. Gucci schoenen, shirts, petten, etc. zijn niet meer weg te denken van de straten.

DSquared2

Het Canadese merk DSquared2 is ook een van mijn favoriete. Het leuke van dit merk is de unieke kleding die je nergens anders terugvindt. De drukke shirtjes en stijlvolle jeans zijn van dit merk mijn favoriet. Wanneer je een kledingstuk van DSquared2 ziet, weet je direct dat het van dit merk is. Dit maakt de kleding erg speciaal en uniek.

Valentino

Wanneer je aan mode denkt, denk je waarschijnlijk aan het merk Valentino. Valentino is een oud merk uit Italiƫ die bekend is geworden door de avondjurken. Echter verkopen ze tegenwoordig grote collecties aan kleding over heel de wereld. Van mooie schoenen tot de modernste tassen. Ze hebben voor iedereen wel wat.

Tegenwoordig wordt er veel nepkleding van deze merken verkocht op de straten. Als je kleding vindt voor een onrealistische prijs, dan is de kans ook groot dat deze kleding niet origineel is. Pas hiermee dus op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *