Een persoonlijk afscheidscadeau

Een goed afscheidscadeau voor een vertrekkende collega is natuurlijk een belangrijk gebaar. Maar het vinden van een goed en persoonlijk afscheidscadeau is geen makkelijk taak. Want wat voor een cadeau staat nou gelijk aan het harde werk wat ze voor u of voor uw organisatie hebben gedaan? En hoe zorgt u dat dit cadeau persoonlijk en leuk is voor uw collega? Wij hebben goed gekeken naar verschillende soorten afscheidscadeaus en wij denken dat u niet verkeerd kan gaan met een bronzen beeld van artihove voor uw vertrekkende collega.

Een bronzen beeld als cadeau

Maar wat is een bronzen beeld precies? Een bronzen beeld is een beeld dat een herinnering geeft aan de alledaagse gebeurtenissen. Hierdoor zijn het goede cadeaus bij een geboorte, jubileum, verjaardag, huwelijk, diploma uitreiking of zoals nu het vertrek van een collega. Deze beelden tonen een alledaagse gebeurtenis uit wat een herinnering aan deze tijden geeft aan de ontvanger. Dit geeft natuurlijk ook een erg persoonlijke touch. Om dit te versterken is het ook mogelijk om een motivatie op het bronzen beeld te zetten. Door deze mix van herinnering en persoonlijke touches is het een perfect cadeau voor een collega die de werkvloer gaat verlaten. En zelfs als u geen collega hebt die van plan is te vertrekken is een bronzen beeld een aanwinst voor ieders huis. Het geeft een persoonlijke sfeer en allure aan uw huis en tuin. 

Waarom brons?

Maar wat is brons dan precies? Brons is wetenschappelijk gezegd een legering van koper en tin. Het tin gehalte in brons ligt tussen de 10 en 30%. Historisch gezien is brons ook van groot belang voor de mens. In de bronstijd werden veel voorwerpen van brons gemaakt. Het was namelijk het eerste metaal dat door de mens in de lage landen werd gebruikt. Het verving hiermee steen en paleolithicum. 

Een persoonlijke touch aan het cadeau

Zoals al gezegd geeft een brons beeldje een persoonlijke touch aan een cadeau door de herinnering die het meegeeft. U kunt deze touch nog sterker maken door een tekstplaatje toe te voegen. Dit is een erg simpel proces en een fijne toevoeging aan het beeld. De winkels die wij hebben bekeken hebben de optie om tijdens het bestelproces een gewenste tekst in te voeren. Wanneer u dit zou doen heeft u ook invloed op de grote van de letters en het lettertype. En ook is het een leuk idee om het logo van uw bedrijf op het tekstplaatje te zetten. Dit is mogelijk bij bijna alle bronzen beeldjes. 

Heeft u een collega die snel vertrekt en weet u nog niet wat hem of haar te schenken? Wij raden u aan om goed te kijken naar de opties voor bronzen beelden. Niet alleen omdat het een erg origineel cadeau is, maar ook omdat u het erg persoonlijk kan maken op verschillende manieren. Dit natuurlijk door de verschillende hoeveelheid opties voor bronzen beelden waarin er zeker een bronzen beeld is dat uw relatie met uw collega representeert. En door de persoonlijke boodschap die u in een tekstplaat kan laten schrijven voor uw collega. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *