Geen boeken meer tijdens het reizen

studeren

Reis je veel dan is het niet handig om altijd met een stapel boeken te moeten reizen om je onderweg niet te vervelen, naast een grote tas wegen boeken ook altijd erg zwaar. Maak je gebruik van een hoorcollege, heb je geen boeken meer nodig maar alleen je smartphone. Ander bijkomend voordeel is dat je een enorme keuze hebt in hoorcolleges bij home-academy.nl. In verschillende categorie├źn kun je een keuze maken, om een interessante of leuke hoorcollege te luisteren. Je kunt natuurlijk ook een vriend of familielid een college cadeau doen over de klassieke oudheid.

Eenvoudig luisteren met de smartphone

Je smartphone heb je altijd bij je, wil je een hoorcollege klassieke oudheid luisteren hoef je alleen maar de app te openen van de home-academy.nl. Eenmaal ingelogd kun je kiezen tussen de verschillende colleges die je kunt luisteren, ben je lid geworden met een maandabonnement dan kun je onbeperkt luisteren waar en wanneer je maar wilt. Of je nu een hoorcollege over geschiedenis wilt luisteren, of over politiek het is allemaal mogelijk om in de app de gewenste college te kiezen. Heb je toch nog vragen kun je altijd mailen of bellen naar de academy.

klassieke oudheid

Begin nu ook met luisteren

Wil je ook de stap maken om onderweg eenvoudig je favoriete colleges te volgen, wordt dan nu lid en voor je het weet geniet van een hoorcollege klassieke oudheid. Lid worden heeft een aantal grote voordelen, je betaald iedere maand een vast laag bedrag per maand en hebt dan toegang tot veel colleges die je kunt volgen.Handig als je veel reist, je kunt nooit je boeken vergeten want deze zitten namelijk allemaal in de app, heb je eenmaal een hoorcollege gekozen bepaal je zelf of je deze een keer of meerdere keren wilt luisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *