Het beste matras om op te slapen

matras 140 x 220

Niemand wil in de ochtend wakker worden met een pijnlijk lichaam omdat je matras niet goed is, of je partner heeft uren liggen draaien door een verkeerd matras. Met een matras van 140 x 220 heb je daar geen last meer van, door de unieke eigenschappen van het matras slaap jij en je partner lekker de nacht door. Omdat de kern en de toplaag afzonderlijk zijn, zorg je ervoor dat je lichaam de ondersteuning krijgt die het nodig heeft om uitgerust en fris wakker te worden.

Kies de beste eigenschappen

Natuurlijk kies je de eigenschappen die jij prettig vindt liggen, koudschuim, traagschuim, latex of kokosvezels het is allemaal mogelijk bij een matras 140 x 220. Door de lengte van het matras heb je altijd voldoende comfort om te liggen, geen last meer van koude voeten omdat deze buiten het matras steken. Alle matrassen zijn zo gemaakt dat ze geschikt zijn voor zowel zomer en winter, in de winter blijft je bed lekker warm en in de zomer een fris en koel matras.

matras 140 x 220

Goede ondersteuning

Ook het matras 140 x 220 is geschikt voor personen van 50 tot 150 kilogram, perfecte ondersteuning wordt gegarandeerd. Je hoeft niet bang te zijn dat jouw maat matras er niet is, de matrassen zijn namelijk verkrijgbaar in maar liefst 40 verschillende formaten. De stoffen die zijn gebruikt voor het matras zijn afkomstig van een betrouwbare Belgische stoffenleverancier, door een jarenlange samenwerking wordt de kwaliteit van de matrassen gegarandeerd. De kernen en de hoezen van alle matrassen wordt met de hand vervaardigd binnen het bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *