Hoe werkt Speed Dating

Speed dating bespaart u tijd en geld. Zoals de naam speed dating al doet vermoeden, zult u geen tijd verliezen. Tijdens een speed dating evenement ontmoet je 7 – 14 andere singles. Zou het je ergens anders lukken om zoveel dates te hebben voor deze prijs? Nauwelijks!

speed dating voordelen Geen gênante momenten bij speed dating. Je hoeft geen smoesjes te verzinnen hoe je onder een vervelende date uit kunt komen. De 4 minuten, die je met elke deelnemer van het speed dating evenement doorbrengt, kun je gemakkelijk overleven, zelfs als je de ander niet sympathiek of compatibel vindt.

Speed dating is bewezen. Speed dating wordt met succes georganiseerd in vele landen over de hele wereld.

Speed dating garantie. Als je niemand kiest tijdens het speed dating evenement, d.w.z. een schoon scorebord inlevert zonder gekozen bijnamen, kun je het opnieuw proberen, en deze keer heb je het speed dating evenement gratis.

Wat zijn de Speed Dating Regels

speed dating regels, hoe het werkt De regels van speed dating zijn vrij eenvoudig. Een groep singles verzamelt zich in een cafe of een soortgelijke locatie. Gewapend met een naamkaartje met een bijnaam, een scorekaart en hun sprankelende persoonlijkheid, worden ze aan elkaar gekoppeld en begint hun eerste date.

Tip: http://speeddateavond.nl/

Na ongeveer vier minuten conversatie gaat er een belletje rinkelen, de mannen gaan naar de volgende dame, en een nieuwe speeddate van vier minuten begint. De dames blijven altijd aan hun eigen tafel zitten.

Na elke speeddate markeren de deelnemers op een kaart of ze interesse zouden hebben om hun date opnieuw te ontmoeten. Als er een wederzijdse interesse wordt genoteerd, wat betekent dat de persoon die je hebt gekozen ook jou heeft gekozen, geven de organisatoren aan elke partij de contactgegevens van de andere partij (e-mail en bijnaam).

Vanaf dat moment is alles aan jou. Je spreekt af om elkaar te ontmoeten en begint elkaar te leren kennen.

Is Speed Dating iets voor mij?

Wil je iemand ontmoeten, maar weet je niet hoe en waar?

Heb je online dating geprobeerd, maar ben je erachter gekomen dat de meerderheid van de mensen gewoon proberen de tijd te doden, het niet serieus menen, en niet eens van plan zijn om elkaar persoonlijk te ontmoeten?

speed dating is effectief Alternatief, heb je zelfs ontmoet een paar mensen, maar de realiteit gebeurde ver weg van de indruk die je had opgedaan door middel van uw correspondentie?

Heb je het gewoon te druk om uren achter de computer te zitten en honderden profielen door te spitten en kleurloze, onpersoonlijke emails te beantwoorden?

Uitgelicht: http://speeddateavond.nl/steden/rotterdam/

Ontmoet je liever mensen in levende lijve dan in de anonimiteit van het internet?

U wilt niet alleen op toeval vertrouwen, maar pro-actief zijn en op een snelle en effectieve manier mensen gaan ontmoeten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *