Hotel Amsterdam Centrum: iets om naar uit te kijken

Heb jij al bedacht wat je allemaal wilt gaan doen als het "normale" leven na de lockdown weer begint? Ik wel! Ik boek als eerste Hotel Amsterdam Centrum en ga een weekend de stad in. In Amsterdam is altijd veel te beleven en als de horeca weer open is en het zonnetje schijnt, dan is het helemaal genieten. Vanuit Hotel Amsterdam Centrum kun je de hele stad ontdekken. En dat is nu juist zo leuk aan Amsterdam: je ontdekt er steeds weer nieuwe plekken. Je kunt vanuit Hotel Amsterdam Centrum een rondvaart maken met een rondvaartboot over de Amsterdamse grachten, maar je kunt ook kiezen voor een mooie stadswandeling.

Vanuit Hotel Amsterdam Centrum kun je alle kanten op

Het centrum van Amsterdam is prima te belopen. Je kunt er natuurlijik ook voor kiezen om te doen zoals de Amsterdammers en de fiets te pakken. Ook de tram is nooit ver weg. Wil je een dagje naar Artis? Dan stap je op de tram. Wil je het mooiste overzicht over Amsterdam bekijken? Dan kun je op twee plekken terecht: de Kalvertoren in de Kalverstraat of, en dat verwacht je niet, bij de OBA. De Openbare Bibliotheek Amsterdam. Je hebt vanaf deze punten een schitterend uitzicht over de stad. De Kalvertoren staat in de meest bekende winkelstraat van Nederland en de OBA is vlak bij NEMO gevestigd. In alle gevallen loop je er vanuit Hotel Amsterdam Centrum zo naartoe.

Wil je lekker uit eten?

Ga dan eens naar de wat kleinere straatjes in plaats van naar de grote pleinen zoals het Rembrandtplein en het Leidscheplein. Mijn favoriete eettentje is gevestigd in de Rozeboomsteeg. Een klein restaurantje, maar met een menukaart om je vingers bij af te likken. Neem gerust een lekker glas wijn of een biertje bij je eten. Je Hotel Amsterdam Centrum ligt immers altijd op loopafstand.

Ga de markt op

In Amsterdam vindt je veel markten. Zo kun je er naar de Bloemenmarkt, de Albert Cuypmarkt en de markt op het Waterlooplein. Iedere markt heeft weer zijn eigen sfeer. De sfeer van hardwerkende mensen die hun waren aan de man willen brengen. Wat alle markten gemeen hebben is dat je er prima een groot deel van je dag kunt doorbrengen. Lekker mensen kijken en zien wat voor bijzondere spullen er te koop zijn. Of je nu over de markt slentert of ervoor kiest om met een kopje koffie op een terrasje te gaan zitten, het is en blijft genieten in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *