Koop Bitcoins

binance

Vaak wordt er nog gedacht dat het moeilijk is om Bitcoins te kopen, via binance kun je eenvoudig met iDeal de cryptomunt kopen. De exchange is actief op de Nederlandse markt, je kunt er een enorm aanbod aan cryptomunten kopen. Echter heeft het bedrijf nog geen registratie van de AFM, toch is het bedrijf met meer dan 25 miljoen gebruikers de grootste crypto exchange ter wereld. Het is meer dan zomaar een platform om cryptomunten te verhandelen, het is een eco systeem voor de adoptie van crypto’s. 

binance

Eigen platform

Binance heeft ook een eigen Futures platform, het is ook mogelijk om met termijncontracten te handelen en om hefbomen in te zetten. Alle functies die een professionele handelaar nodig heeft vind je terug op het platform, het platform is enorm populair en groeit erg hard. Verder heeft het bedrijf een samenwerking met een handelsplatform genaamd FTX, dit voor de handel in crypto index futures en ook BNB futures. Als laatste heeft het bedrijf ook een DeFi Index Futures contract gelanceerd. 

Eigen infrastructuur

Gebaseerd op de technologie van Cosmos heeft binance een eigen blockchain infrastructuur voor het afwikkelen van grote handelsvolumes. De chain is ontwikkeld om schaalbaar en veilig te zijn en zonder problemen stablecoins en tokens uit te geven en te verhandelen. Iedereen die gebruik maakt van het netwerk kan dit versterken, het bedrijf zal een echte crypto gemeenschap opzetten waarbij iedereen een node moet kunnen opzetten. Het platform is nog erg jong, maar een goed teken is dat er continu wordt doorontwikkeld voor de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *