Lease nu voordelig een Tesla Model Y

De Tesla blijft één van de absolute droomauto’s op de markt van elektrische auto’s. Geen van de andere auto’s weet zoveel uit één acculading te halen en biedt zoveel veiligheid en comfort aan zijn bestuurders. Droom jij ervan om in een Tesla Model Y te rijden en is kopen voor jou geen optie? Overweeg dan om een Tesla model Y lease af te sluiten. Dan rijd je een nieuwe Tesla tegen een vast maandelijks bedrag. 

Eigenschappen van de Tesla Model Y

Er zijn diverse goede redenen te bedenken om te kiezen voor een Tesla Model Y. In tegenstelling tot de Tesla 3 die beschouwd wordt als een sedan heeft u met Model Y een echte SUV. Dit komt tegelijkertijd tot uiting in de hoeveelheid ruimte die de Tesla Model Y biedt. Vooral de achterbank en de inhoud van de kofferbak is een stuk ruimer dan de Tesla model 3. Veiligheid is ook een absoluut speerpunt bij Tesla. Doordat de carrosserie net wat beter geconstrueerd is biedt duidelijk meer veiligheid. Niet alleen aan de buitenzijde, maar zeker ook binnenin. Een gerust gevoel wanneer je veel op de weg zit en lange afstanden rijdt. Die lange afstanden zijn overigens geen enkel probleem want Tesla staat bekend om zijn grote actieradius.

Een totaal nieuwe ervaring

Rijden met een Tesla Model Y geeft je een totaal nieuwe ervaring qua autorijden. Denk maar eens aan de supersnelle acceleratie. De auto accelereert van 0 tot 100 km in slechts 5 seconden. De wegligging is zeer stabiel, ook wanneer de weersomstandigheden eens wat minder zijn. Altijd een veilig gevoel. De gebruiksvriendelijkheid van de Tesla is bijzonder hoog te noemen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor full self driving capability. De Tesla herkent verkeerslichten en stopborden, kan zelfstandig wisselen van rijbaan en navigeert door middel van de auto pilot. Inparkeren gebeurt volledig automatisch. Al deze snufjes maken het rijden met deze auto tot een waar genot.

Leasen van een Tesla

De prijs van een nieuwe Tesla Model Y valt misschien nog het minst mee. 63.000 euro is een bedrag dat je niet elke dag uitgeeft. Via private of zakelijke lease is het mogelijk om tegen een vast bedrag per maand deze auto te leasen. Op deze manier voorkom je dat je een gigantisch bedrag in één keer moet betalen en kun je dat gebruiken voor andere zaken. Er is immers nog meer op de wereld dan alleen auto’s. Bovendien is het mogelijk om bij het leasen een aantal zaken als verzekering, onderhoud en reparaties uit handen te geven aan de leasemaatschappij. Je betaalt dan naast het maandelijkse leasebedrag alleen nog voor het opladen van de auto. Ook zakelijk leasen is zeer aantrekkelijk.

Op de website Yeet! Power vind je meer informatie over laadpalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *