Met behulp van digitale mogelijkheden een nieuwe vloer kopen

vloer uitzoeken smartphone

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw woning? Dit kan best een lastige klus zijn! Als je naar een showroom gaat, zie je vaak meer een klein gedeelte van de vloer. Hoe komt het eruit te zien als de vloer eenmaal thuis in jouw woning ligt? We kunnen ons goed voorstellen dat dit vooraf lastig te bedenken is. Gelukkig zijn er enkele mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jij toch alvast kunt zien hoe de woning erbij komt te liggen in jouw woning. 

Vloeren via je mobiele telefoon projecteren in jouw eigen ruimte

De techniek maakt een hele hoop mogelijk. Tegenwoordig beschikt bijna iedereen over een smartphone. Heb jij ook een smartphone én ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Dan kun je jouw telefoon hier goed bij gebruiken! Op de website van Laminaathal is het mogelijk om vloeren in jouw woning te projecteren. Zo gaat dat in zijn werk: 

  • Ga allereerst (met je mobiele telefoon) naar de website van Laminaathal
  • Kies vervolgens het product (de vloer) die je graag wil projecteren in jouw woning
  • Maak vervolgens een foto

Nu krijg je via je mobiele telefoon te zien hoe deze vloer eruit zou komen te zien in jouw woning. Hoe handig is dat? 

Ook stalen bieden uitkomst 

Het is vaak ook mogelijk om een staaltje van de vloer mee te nemen of te bestellen. Door dit te doen, krijg je een nog beter beeld van hoe de vloer er in jouw woning uit komt te zien. 
Ben jij woonachtig in Den Haag of omgeving én ben je op zoek naar een nieuwe pvc vloer? Bezoek dan de link ‘pvc vloer Den Haag’ en bekijk vervolgens via je mobiele telefoon hoe deze pvc vloer eruit komt te zien als deze eenmaal in jouw woning ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *