Met je telefoonhoesje laat je zien wie je bent

Telefoonhoesjes. Ze zijn niet alleen handig om je telefoon te beschermen tegen schade als je hem weer eens uit je handen laat glippen. Tegenwoordig zijn telefoonhoesjes ook een ware fashion statement. Met een telefoonhoesje kun je je eigen persoonlijke stijl en karakter uiten. En als je meerdere telefoonhoesjes hebt kun je afwisselen. Zo heb je voor elke mood een hoesje dat bij je past.

Verschillende soorten hoesjes

Hoesjes voor je telefoon komen in verschillende soorten en maten. Zo heb je hoesjes die als hard- of softcase dienen voor je iPhone of Android toestel. Maar je hebt ook telefoonhoesjes die je open en dicht kunt klappen als een boek. Je telefoon zit er dan in. Vaak komen dit soort wallet cases dan ook met extra vakjes waar je bijvoorbeeld pasjes en geld in kunt bewaren. Je hebt hoesjes die super simpel zijn qua ontwerp, maar ook hoesjes die er speciaal voor gemaakt zijn om harde klappen op te vangen. Dit zijn speciale shock cases. Deze hoesjes zijn zeer robuust en kunnen je dierbare telefoon dan ook beschermen tegen ernstige schade.

Een hoesje dat past bij je persoonlijkheid

Met een telefoonhoesje laat je zien wie je bent. Je zou het op het eerste gezicht niet zeggen, maar aan iemands telefoonhoesje kun je best goed zien wat voor persoon diegene is. Iemand met een net, onopvallend hoesje houd er zelf misschien ook niet zo van om teveel op te vallen. Iemand met een hoesje die tegelijk fungeert als houder voor pasjes houdt duidelijk van functionaliteit en om alles op één plek te hebben. Iemand met een hoesje vol glitters en unicorns houdt duidelijk van plezier en glitterpartijtjes. En dat is ergens ook wel logisch. Iemand die een hoge functie heeft en zijn of haar leven serieus neemt, zal niet zo snel kiezen voor een glitterhoesje. Terwijl iemand die er juist van houdt om op te vallen en sfeer te maken misschien niet zo snel voor een statig, saai hoesje zou kiezen.

Je eigen telefoonhoesje maken

Telefoonhoesjes kun je tegenwoordig overal kopen. Je vind ze in elektronica winkels, maar ook bij grote modeketens en cadeau winkels. De kans dat je een hoesje vindt die echt bij jouw past is dan ook zeer groot. Maar als je echt uniek wilt zijn en je eigen stijl wilt uiten, dan kun je ook een telefoonhoesje maken. Dit kan gemakkelijk online. Je ontwerpt simpelweg een hoesje met kleuren en afbeeldingen die jij leuk vindt. Maar je kunt ook kiezen voor foto's van je huisdier, je vriend of je dochter! Met foto's maak je je telefoonhoesje al helemaal eigen. Zo weet je zeker dat jij de enige bent met jouw hoesje, en dat is toch best een leuke gedachte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *