Prachtig tintje in de winter

genieten

Helaas komen we in de winter veel zon tekort waardoor we de mooie bruine kleur van de zomer weer helemaal kwijt zijn, heb je precies die bruiloft in december en je bent weer aardig bleek geworden. Gelukkig is er zelfbruiner van Waysun om toch die mooie tint te krijgen die je in de zomer ook hebt, in de collectie vind je vele producten die geschikt zijn voor je gezicht en je lichaam. Voor elk huidtype zijn er producten die ook jouw huid een gezonde en frisse tint geven, of je van een lichte tint houdt of een donkere het is allemaal verkrijgbaar.

Je benen scheren

Bij het gebruik van een zelfbruiner is het goed te weten dat je niet je eigen eerst scheert en dan de Waysun zelfbruiner gebruikt, omdat je pori├źn openstaan is de kans aanwezig dat je vlekken krijgt waardoor je een minder mooi resultaat hebt. Het beste is het om een dag voor je de zelfbruiner aan wilt brengen, je benen scheert voor een perfect en glad resultaat. Op deze manier wordt je mooi bruin, zonder in de zon te hoeven zitten. Ga je toch in de zon zitten, denk er dan aan dat je gewoon net als anders ook bescherming voor de huid nodig hebt.

Waysun

Kies een geschikte zelfbruiner

Op de website van Waysun wordt je precies naar de geschikte producten genavigeerd, een bleke huid heeft een andere zelfbruiner nodig dan een huid met een heel lichte tint. Ook moet je onderscheid maken tussen een normale huid en een gevoelige huid, op deze manier kom je precies uit bij het product wat je veilig kunt gebruiken op je lichaam en je gezicht. De producten zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik om langdurig die prachtige kleur te behouden zowel in de zomer als in  de winter. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *