Romantische chocolade

14 februari komt er weer aan. Sommige mensen kijken dan met een vies gezicht snel weg, maar wij houden ervan. En waarom ook niet? Valentijnsdag is een dag om de liefde en romantiek te vieren. Je kan je partner even extra verwennen en laten zien hoeveel je van hem of haar houdt. Het enige probleem dat zich elk jaar weer voordoet is de keuzestress; hoe ga je dat doen? Een cadeautje, een romantisch dinertje, een uitje voor twee… Er zijn zo veel opties. Daarom zetten we hier wat ideeën op een rij. 

Cadeaus

Niets is leuker dan een klein cadeautje ontvangen op Valentijnsdag. Waar je in ieder geval altijd goed mee zit, is Valentijn chocolade. Leuk, romantisch én lekker! Of je nou voor chocoladeharten gaat of een mok met DIY chocolademelk, dit kan niet missen. Tenzij je partner niet van chocola houdt, natuurlijk… In dat geval kan je altijd gaan voor een mooie bos bloemen. Wist je dat de verschillende kleuren van bloemen verschillende betekenissen hebben? Zo staan roze bloemen voor tederheid en onschuld. Perfect om “ik vind je lief” mee te zeggen. Maar wil je iets vurigers, ga dan voor rode bloemen. Die staan voor passie, romantiek en verleiding. 

Ga op date

Ben je niet zo van de cadeaus, dan is het een optie om gewoon samen iets leuks te gaan doen. Lekker voor elkaar koken, bijvoorbeeld. Een superleuke thuisdate! En om dit een beetje op te leuken: maak er echt “thuis uit eten” van. Doe het dus niet in je joggingbroek, maar kleed je een beetje fancy aan, zoals je ook zou doen als je wel naar een restaurant zou gaan. In het geval dat jullie allebei niet kunnen koken, raden wij een leuk uitstapje aan. Bezoek een museum of de bioscoop, of maak een lange boswandeling. De boswandeling is heerlijk te combineren met een chocolade Valentijn! Zo kan je als je weer thuiskomt lekker opwarmen met een kop warme choco. Mocht het keihard regenen, dan zijn er nog genoeg thuisdates om te doen. Een voorbeeld: schrijf een liefdesbrief voor elkaar. Brieven schrijven heeft iets superromantisch, misschien omdat het zo ouderwets is. In ieder geval krijg je er de neiging van om goed na te denken over wat je opschrijft. Dat is toch een stuk beter dan een simpel appje sturen. 

Valentijnsdag

Waar je ook voor kiest, het belangrijkste is natuurlijk dat jullie het samen gewoon fijn hebben. Check daarom altijd met je partner wat hij of zij graag zou willen. Want zolang jullie elkaar gelukkig maken, is Valentijnsdag geslaagd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *