Schitterende folie voor op de ramen

raamfolie

Wanneer je in een benedenwoning woont kan het vervelend zijn als mensen dag en nacht zomaar naar binnen kunnen kijken, zeker in de avond wanneer de lichten aan zijn kan dit als zeer vervelend worden ervaren. Door het aanbrengen van raamfolie op de ramen ben je direct van de inkijk af en kun je weer genieten van de vrijheid in je eigen woning. Je kunt zelf kiezen hoe je de folie wilt hebben, strepen en teksten in de folie zijn namelijk ook mogelijk. 

Genieten van transparante raamfolie

raamfolie

Wil je toch gebruik maken van raamfolie om een gebouw of een ruimte de decoreren dan kun je gebruik maken van transparante folie, deze folie is in verschillende kleuren verkrijgbaar en ook met leuke afbeeldingen die je zelf kunt kiezen. De folie kun je bijvoorbeeld gebruiken om een buitengevel van glas een beetje op te vrolijken, terwijl je toch nog lekker naar buiten kunt kijken en het daglicht ook naar binnen komt. Kortom leuke voordelen met deze handige folie.

Leuke vrolijke stickers met gesneden vinyl

Met gesneden vinyl is het eenvoudig om je eigen ontwerpen te maken, kies een leuke afbeelding en laat deze maken door plakhetzelf.nl. Voordeel van de folie is dat deze exact gesneden is zoals je wenst, je kunt door de folie heen kijken de ruimte in. Wanneer je folie wenst wat voor een tijdelijke uiting is, dan is statische raamfolie uitstekend geschikt. Deze stickers kun je zonder lijmlaag aanbrengen en weer eenvoudig verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *