Vergelijk verzekeringen op Overstappen.nl

Verzekering

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Misschien is dit een goed moment om al jouw verzekeringen eens in te zien om te kijken waar je geld zou kunnen besparen. Er zijn diverse websites waarop je verzekeringen kunt vergelijken. Zo wordt er jou een duidelijk overzicht geboden van wat voor soort verzekering het is, hoeveel het per maand kost, hoe hoog het eigen risico is en nog een aantal kenmerken.

Sluit een woonverzekering af!

Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk een woonverzekering via Overstappen.nl afsluiten. Een woonverzekering is een combinatie van een opstalverzekering en een inboedelverzekering. Wanneer je zo’n verzekering afsluit, ben je verzekerd voor alle schade aan jouw woning zelf, maar ook voor schade aan de spullen in jouw woning. Als je wil, kun je ook los een opstalverzekering bij Overstappen.nl afsluiten. Met deze verzekering zijn alle spullen die aard- en nagelvast aan jouw huis zitten verzekerd. Hier vallen een schuur, een keuken of een vastgelijmde vloer bijvoorbeeld onder.

Verzekering

Koop of huur?

Een opstalverzekering is alleen nodig wanneer je een koophuis hebt. Met een huurwoning is dit dus niet nodig, omdat de woning eigendom is van de verhuurder. De verhuurder is dan verantwoordelijk voor het afsluiten van een opstalverzekering. Kijk bij het controleren van je verzekeringen dus ook naar of je niet onnodig een opstalverzekering hebt. Het kan veel geld schelen als je dit niet nodig hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *