Voordelen van crosstrainers en koopadvies

Cross trainers vallen onder de catgeorie ‘fitnessapparatuur’ en dienen om fit te worden, je spieren sterker te maken, af te vallen en zo gezondheid te verbeteren. Cross trainers zijn fantastisch voor het verbranden van calorieën omdat ze meerdere spiergroepen tegelijk trainen – wat een intensere training oplevert. Het is een cardio toestel waar je hendels vasthoudt en een soort loopbeweging maakt ,ondersteund door de voetstukken. Crosstrainers bieden een fantastische cardiotraining voor het hart. Een paar sessies per week zullen je algemene aerobe conditie verbeteren, botten versterken en de longcapaciteit vergroten.

Waarop letten bij de aankoop van een cardio toestel

Er zijn een aantal belangrijke overwegingen indien je een cross trainer er wilt aanschaffen:

  • Crosstrainers kunnen verrassend groot zijn. Voeg 10 – 15 cm toe aan de breedte en lengte van voor gemakkelijke toegang en voldoende ruimte om comfortabel te trainen.
  • Hou rekening met de paslengte. De paslengte heeft invloed op het bewegingsbereik op een crosstrainer. Het gebruik van een loopbeweging op een crosstrainer vereist slechts een korte paslengte. Door de snelheid en intensiteit van de training te verhogen, wordt de lengte van de pas verlengd. Als u een crosstrainer koopt met een te korte paslengte, wordt de training beperkt en kan de beweging onhandig aanvoelen.
  • Het vliegwielgewicht wordt gemeten in kilogram. Het is een belangrijke factor die zowel de weerstand als de soepelheid van de beweging van een crosstrainer beïnvloedt. Over het algemeen geldt: hoe hoger het vliegwiel, hoe beter.
  • Bepaal op voorhand je budget. Er zijn echter een paar belangrijke kenmerken die een groot verschil zullen maken voor je training: we zijn van mening dat een lange paslengte, hellingsfuncties en een hoge bouwkwaliteit de moeite waard zijn om een ​​beetje extra voor te betalen

Lees de kleine lettertjes en klantenrecenties

Recenties zijn een geweldige manier om te begrijpen of een bedrijf zo goed is als ze beweren te zijn. Een verzameling van beoordelingen lees je op TrustPilot, met onafhankelijke, authentieke beoordelingen van echte klanten.

Koop geen kat in een zak en lees de verkoopsvoorwaarden:

  • Geld-terug-garantie : hoe zit het mmet het retourbeleid?
  • Wat zijn de kosten voor onderhoud of vervanging tijdens uw garantieperiode:
  • Wat na de garantieperiode? Waar kan je terecht voor onderhoud>?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *