Voorspellende dromen

Ik begin de laatste tijd steeds meer interesse te krijgen in paragnosten en mediums. Ik geloofde altijd al wel dat er meer was. Dat er bepaalde dingen zijn die niet iedereen kan zien. Al denk ik wel dat wanneer je ervoor openstaat je deze gave meer en meer in jezelf zou kunnen ontwikkelen. Het gaat bij mij niet zover dat ik zelf graag zou willen kunnen praten met overleden personen bijvoorbeeld. Dat lijkt me nu nog iets heel engs, maar ik geloof er wél in. En ik vind het super interessant om mensen daarover te horen vertellen. Zo geloof ik bijvoorbeeld ook in voorspellende dromen. Dat heb ik zelf inmiddels al een aantal keer meegemaakt…

Dromen

De laatste tijd droom ik nogal heftig. Het zijn vaak realistische gebeurtenissen waar ik over droom. Soms merk ik dat het iets is waar ik me eerder op de dag mee bezig heb gehouden. Soms gaat het over iets waar ik al heel lang niet aan heb gedacht. Zo had ik zelf gisteren een afspraak bij de tandarts. Ik droomde die ochtend daarvoor over het feit dat ik naar de tandarts moest. De vrouw die mij nu al een tijdje behandelt is heel fijn en ik wil eigenlijk nooit meer door iemand anders behandelt worden. Op de één of andere manier kwam er in mijn droom voorbij dat ze zwanger zou zijn. Ik werd vervolgens wakker en ik weet nog dat ik hoopte dat ze dan niet precies deze keer al met verlof zou zijn of dat een volgende afspraak bij iemand anders ingepland moest worden. Onderweg naar de tandarts heb ik niet meer aan die droom gedacht totdat ik de behandelkamer binnenstapte en mijn tandarts zag zitten met een dikke buik. Het bizarre is dat ze precies ook weer terug is van verlof wanneer mijn nieuwe afspraak ingepland staat over een half jaar.

Praten met iemand

Ik wil binnenkort eens gaan praten met iemand over het ontwikkelen van deze kunst om dromen te voorspellen. Een paragnost kan mij wellicht meer informatie geven over de verschillende vormen van helderziendheid. Ik ben erg benieuwd of ik misschien wel aanleg heb om deze gave verder te kunnen ontwikkelen. Zelf merk ik dat hoe meer ik mediteer en mij focus op mijzelf hoe aanweziger de dromen worden en hoe beter ik ze kan onthouden. Ik ben ook begonnen met het bijhouden van een dromendagboek. Hierin schrijf ik precies op wat ik gedroomd heb, zo kan ik later wanneer er iets gebeurd wat op één van mijn dromen lijkt teruglezen waar deze dromen ook alweer over gingen. Een interessant proces om mij verder in te verdiepen de komende tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *